Építőipari, kivitelező vállalkozásunk 1992 óta folyamatosan működik az építőipar területén. 1997 évi társasággá válásunk óta egyre szélesebb körben, egyre több lehetőséget kínálva szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.

Társaságunk – a hazai elvárásoknak megfelelően – a munkáival szemben elvárt magas szintű igényeket lehetőségei szerint igyekszik kielégíteni, melyet elismert referenciamunkáink és számos visszatérő megrendelő igazolják. Megbízásaink többsége generálkivitelezés, de emellett már több alkalommal vettünk részt nagyobb projekt részfeladatainak elvégzésében.

Saját tulajdonú 2500 négyzetméter alapterületű telephelyünkön, melyen irodaházunk illetve raktárépületünk is áll, komoly eszközállománnyal rendelkezünk. A kézi, speciális szerszámok, az emeleti munkához szükséges ipari felvonók, illetve a törmelékcsúszdák mellett, 1500 négyzetméter homlokzati állvánnyal és 300 négyzetméter új, teljes Doka zsaluzórendszerrel rendelkezünk.

Cégünk képzett szakmai vezetőkkel és gyakorlott, több éves tapasztalattal rendelkező, összeszokott szakmunkás csapattal rendelkezik, mely garancia a munkák határidőre történő, minőségi és hiánymentes elvégzésére. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy vállalkozásunk fennállása óta nem volt példa a határidők elcsúszására, s az ezzel járó kötbér megfizetésére.

Folyamatos fizetőképességünket azok a partnercégek igazolják, akikkel szoros és összehangolt kapcsolatokat alakítottunk ki.

Tevékenységi körünk fő jellemzője a műemléki épületek felújítása, azok homlokzatképzése speciális anyag- és eszköztechnológiánkkal.

A fenti sorokat együttműködésünk reményében ajánljuk Önnek. Kérjük, ha további kérdései merülnének fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Árajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal. Küldje el az alábbi űrlap kitöltésével adatait, s cégünk személyre szabott árajánlatot készít Önnek.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet