StoCretec ipari padlók és bevonatok, beton helyreállítás, védelem, ápolás

stoprotect1
stp-reteg-protet-hordo

Felületek bevonása, védelme padlón és oldalfalon, akár mennyezeten is!

A Sto területi márkaképviselet tisztségünk nem csupán a homlokzati és beltéri felületképzéseket jelenti, hanem egy másik, szintén innovatív szakterület, az akár fugamentes bevonatok szakirányú követelményeire is megoldást nyújt.

A cégünk felé kialakult Megrendelői bizalom és igények szerint fejlesztéseket hajtottunk végre a kivitelezés terén. Ipari gépek (Janser, Husqvarna, Protool, Festool, Ruwac, stb.), eszközök, szerszámok segítségével és a Sto által nyújtott terméktámogatás segítségével tudjuk a kért feladatokat elvégezni. Bátran kijelenthetjük, hogy nagyon kevés kivétellel, szinte minden elképzelést megvalósítunk, természetesen felelős garanciavállalással.

Betekintő

A StoCretec termékpaletta a sokszínűsége alapján szinte minden követelménynek megfelel a bevonatképzés területén, ezzel megoldást jelent például a padlófelületek bevonására.

A Sto olyan bevonatrendszereket fejlesztett ki, melyek ellenállnak a kisebb vagy nagyobb igénybevételnek, a vegyi anyagoknak, tetszetősek és nincs káros élettani hatásuk. A hatékonyság, gazdaságosság és bedolgozhatóság területén okosan megtervezett megoldásokra számíthatnak a tervezők, építtetők és beruházók. A Sto termékei és termékrendszerei tökéletes összhangban állnak a legkülönbözőbb felhasználási területek követelményeivel.

A következőképpen különböztetjük meg a felhasználási területeket: ipar, kereskedelmi és középületek, parkolóházak, tiszta terek, balkonok.

·       Ipar: sok tízezer négyzetméter bevonat már hazánkban is elkészült, az ipari padlók a felhasználási területeknek megfelelően vannak kiválasztva üzemekben, gyártócsarnokokban vagy raktárakban.

·       Ipar és középületek: a kereskedelmi és/vagy középületek padozatait a felhasználói igényeknek megfelelően (mechanikai terhelés, hőhatás, vegyi igénybevétel) tervezni kell.

Hotelek, bevásárló központok, irodaházak, könyvtárak, folyosók, stb. takaríthatóságára is optimálisan praktikus megoldás a fugamentes padlóbevonat.

Az óvodák, bölcsődék, iskolák, kórházak, műtők, stb. padozata egy másik igénytípus! Erre a poliuretán és vizes bázisú epoxi műgyanta bevonatok alkalmazhatóak, amelyek az illékony szerves anyagokkal szemben támasztott emissziós (VOC) feltételeknek az AgBB rendszere szerint is megfelelnek.

Ezek az ipari jellegű padlók is megfelelő ápolással tartósan esztétikus is maradnak.

·       Parkolóházak: a parkolóházak és mélygarázsok padlóit is tervezni kell, mégpedig akár a szintenként eltérő igénybevételhez igazodva, amelyek nagyon különbözőek is lehetnek. Az évtizedek óta, szakszerűen elkészült több millió (!) négyzetméter igazolja a Sto termékeink kiváló minőségét.

·       Tiszta terek: steril termelői környezetet igénylő iparágak számára, például a félvezető vagy optikai cikkek gyártása, gyógyszeripar, illetve biotechnológia, egyre fontosabbá válik, hogy megakadályozzák a termékeknek a helyiség levegőjében lebegő részecskék okozta szennyeződését, ezzel a minőség romlását. A stuttgarti Fraunhofer Gyártástechnológiai és Automatizálási Intézet (IPA) kezdeményezésére létrehozták a ‘’Tiszta terekben Alkalmazható Anyagok ‘’ (Cleanroom Suitable Materials, CSM) ipari szövetséget. Az itt kidolgozott vizsgálati módszerekkel állapítják meg, hogy az egyes anyagok alkalmasak-e steril környezet kialakításához. A Sto, mint „Industrial Alliance Member” (iparszövetség tagja), padlóra, falra és mennyezetre is megfelelő, minősített bevonatokat fejlesztett ki.

csm

·       Balkon: az időjárás forró vagy fagyos hatásainak kitett épületrészeknek a bevonatképzése az UV sugárzáson túl a mindennapos használatra is alkalmas kell legyen. Az ilyen kiszolgáltatott felületképzést gondosan tervezni kell.

Bevonatok és fedőlezárások – olyan sokszínűek, mint a kihívások.

A technikailag tökéletes, funkcióját teljes mértékben betöltő padló az alapfeltétele a zökkenőmentesen, hatékonyan és gazdaságosan lezajló folyamatoknak az iparban, a kereskedelemben, a köz- és magánszférában is.

A Sto padlóbevonatok gazdaságos műszaki megoldásokat kínálnak: tönkrement padlófelületek helyreállításához, megváltozott használati funkcióhoz igazítás és természetesen teljesen új felületek létrehozásához is.

Ütő vagy szúró igénybevételnek, felületen megoszló terhelésnek vagy koptatásnak kitett felületek kialakításához. Olaj, üzemanyag, tisztítószer, só, sav, lúg vagy egyéb vegyi terhelések esetén. A Sto padlóbevonatok számos előnye párosul az anyag egyszerű és gazdaságos bedolgozási módszerével, valamint kimagaslóan környezetbarát tulajdonságaival. Különösen a vizes bázisú, oldószer és lágyító anyag összetevőket nem tartalmazó bevonatrendszerek biztosítanak kellemes feltételeket a felhordás, majd a későbbi használat során.

A padlóbevonatok TÜV tanúsítványa igazolja, hogy az AgBB értékelési rendszere alapján megfelelnek a VOC (szerves illóanyag-tartalom) emisszióra vonatkozó előírásoknak is.

Összegzés: a szép padló a helyiség névjegykártyája. A munkatársak és a látogatók, az ügyfelek összbenyomásának fontos része, ahol az adu a megfelelő ápolás!

Forduljon hozzánk!

Tisztelettel      Salakta Zoltán ügyvezető